Placeholder
"We beleggen met een visie"

Bart en Marc: onze mensen afdeling Commercie.

“Door de jaren heen hebben we een ander denkpatroon gekregen binnen Daelmans Vastgoed”, vertellen Bart Daelmans en Marc Claessens van de afdeling Commercie. “Verkoop is één aspect van ons werk. Steeds vaker kiezen we ervoor om een woning in exploitatie te houden en te gaan voor huuroptimalisatie.”  

Eigen dashboard
Asset management is een veelomvattend specialisme, waarbij het binnen Daelmans gaat om het zo goed mogelijk benutten van beschikbare cijfers en informatie. Sommigen noemen het ‘big data’. Marc: “Met vastgoed specifieke software hebben we eigen dashboards ontwikkeld, waaruit we waardevolle gegevens en analyses kunnen genereren. Met die gegevens maken wij de juiste keuzes om onze verkoop- en verhuurobjecten maximaal te laten renderen.”  

De eigen waarneming
Een woning wordt altijd door Bart of Marc bekeken. Bart: “We varen nooit alleen op het advies van onze externe partners. We willen ter plekke zelf een beeld kunnen krijgen. Onze projecten beoordelen en toetsen op onze vastgestelde parameters. Sommige bevindingen worden overhandigd aan onze afdelingen Huur & Beheer of Technische Dienst, zodat zij actie kunnen ondernemen. ‘Met de voeten in de klei staan’ en in het eigenlijke werkveld verkeren is dan ook een belangrijk onderdeel van onze functie.” 

Onze Makelaars
De makelaar is een betrouwbare sparringpartner van Daelmans Vastgoed. Marc: “We moeten met een makelaar zo goed mogelijk kunnen samenwerken. We selecteren op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daelmans Vastgoed gaat voor het opbouwen van een langetermijnrelatie. Het zijn voor ons externe teamgenoten.”

Kracht van renovatie
De commerciële rol is sterk veranderd. Verkooprendement van woningen heeft deels plaats gemaakt voor het verbeteren van huurrendementen. Bart: “Door de jaren heen hebben we de kracht van renovaties gezien. Een gerenoveerde woning die opnieuw wordt aangeboden, verkoopt of verhuurt sneller en beter dan een niet gerenoveerd huis. Kopers en huurders in de huidige markt zijn bereid te betalen voor comfort. Wij zijn ons vastgoed anders gaan benaderen.”

Heeft u vragen na aanleiding van dit nieuws

Wij horen het graag van u.

Neem contact met ons op

043-350 35 80