Wederzijds vertrouwen.
De basis waarop wij samenwerken.

Solide en slagvaardig

Onze bewezen staat van dienst

In de ruim 40 jaar van ons bestaan hebben we krachtige relaties opgebouwd met alle partijen die actief zijn in de vastgoedbranche. Variërend van financiers, institutionele beleggers, makelaars, advocaten, notarissen, bedrijven in projectontwikkeling, bouw en vastgoedbeheer. Onze goede reputatie en solide positie in de vastgoedmarkt helpen ons daar natuurlijk bij. Werk je met ons samen, dan weet je wat je aan ons hebt. We zijn duidelijk naar jou toe en doen wat we beloven. Afspraak is altijd afspraak. Iets wat we ook van jou verwachten.  

Langetermijnrelaties

Wij verbinden ons aan kwaliteit

De duurzame visie die wij op beleggen in residentieel vastgoed hebben, zie je ook terug in onze samenwerkingen. We gaan relaties aan voor de lange termijn. Dat begint altijd met het opbouwen van vertrouwen. Door transparant te communiceren, beloftes na te komen en integer te handelen creëer je een vertrouwensband. En niet te vergeten door de gevraagde kwaliteit te leveren en bij voorkeur nog te overtreffen.

"Samenwerken in vastgoed is het bouwen aan duurzame leefomgevingen"

Duurzame doelen

Vast onderdeel van ons beleggingsbeleid

Als belegger in residentieel vastgoed geven we veel prioriteit aan duurzaamheid. In ons beleggingsbeleid staat een aantal concrete doelstellingen en acties op het gebied van duurzaamheid en ESG (Environmental, Social & Governance). Door ze uit te voeren maken we een positieve impact op het milieu, op onze samenleving en op onze eigen organisatie en medewerkers

Monique en Dennis: onze mensen afdeling Huur en Beheer

“De persoonlijke communicatie met huurders is belangrijker dan ooit.”

Daelmans Vastgoed koopt nieuwbouw- complex in Haarlem.

Nieuwbouwportefeuille uitgebreid met 96 appartementen

Portfolio