Belangen in balans

40 jaar geleden legde André Daelmans in Maastricht het fundament voor Daelmans Vastgoed. In 2005 is het stokje overgedragen aan de tweede generatie. Ellen is werkzaam als algemeen directeur en Bart als commercieel manager.
Wij zijn een familiebedrijf dat zich met visie en passie richt op alle huursegmenten. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarbij zoeken wij naar balans tussen de belangen van onze stakeholders én ontwikkelingen in de woningmarkt. We blijven onszelf voortdurend uitdagen en vernieuwen. Onze kracht ligt in onze kritische blik en grenzeloze nieuwsgierigheid.

Investeren in relaties, talent en innovatie

Hoe onze oprichter André Daelmans dacht over vastgoed, zo denkt de tweede generatie er vandaag de dag nog altijd over. Als vastgoedbelegger moet je investeren in stenen. Maar ook in het ontwikkelen en behouden van langdurige relaties, in ondernemersgeest en in de talenten van je eigen medewerkers. Innovatie staat bij ons centraal, vooral op het gebied van data en digitalisering. Zo dragen wij bij aan het ontwikkelen van duurzame woonomgevingen door heel Nederland. Vandaag en in de toekomst.

Partnership-gedachte

Bij Daelmans Vastgoed geloven we in de kracht van ons team en de kwaliteiten van onze medewerkers. Maar ook in de langdurige samenwerkingen met voorkeurspartners. Voor het realiseren van onze missie hebben wij betrouwbare partijen om ons heen nodig. Bedrijven die het concept van samenwerken op dezelfde manier invullen als wij: vanuit een partnership-gedachte waarin "what’s in it for all" centraal staat. Wederzijds vertrouwen leidt tot wederzijds voordeel.