Placeholder
Daelmans heeft een omvangrijke woningportefeuille aangekocht

Grote uitbreiding vastgoedportefeuille

DAELMANS VASTGOED NEEMT PORTEFEUILLE MET 399 WONINGEN OVER VAN ACHMEA DUTCH RESIDENTIAL FUND
 
Daelmans Vastgoed heeft een omvangrijke woningportefeuille aangekocht van het Achmea Ducht Residential Fund van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. In totaal gaat het om 399 woningen, waaronder zowel eengezinswoningen als meergezinswoningen. De woningen en appartementencomplexen zijn gebouwd tussen 1970 en 2008 en liggen geografisch verspreid over 18 locaties in Nederland, waaronder Son en Breugel, Beilen, Sneek, Nijverdal en Weert. Meer dan 90% van de woningen beschikt over een energielabel C of hoger.  
Deze aankoop betekent voor Daelmans Vastgoed een forse uitbreiding van haar portefeuille en groeit daarmee richting 3000 eenheden. Het Achmea Dutch Residential Fund gebruikt de opbrengt voor nieuwe investeringen in sterke woningmarktgebieden en verdere verduurzaming van de bestaande portefeuille. Savills trad namens de verkopende partij op als adviseur.
 
Veel potentie
“De aangekochte woningen en appartementen zijn jong, goed onderhouden en liggen geografisch prima verspreid”, zegt Ellen Daelmans (Directeur Daelmans Vastgoed). “Het merendeel is bovendien levensloopbestendig en heeft een gunstig energielabel. Daarnaast zijn de complexen onaangebroken. Dit biedt ons volop mogelijkheden voor huur- en productoptimalisatie. Bij Daelmans werken we voortdurend aan de ontwikkeling van onze beleggingsportefeuille, waarbij onze focus ligt op eengezinswoningen en appartementen. Deze toevoeging aan onze portefeuille past perfect binnen onze visie op vastgoed.”

Heeft u vragen na aanleiding van dit nieuws

Wij horen het graag van u.

Neem contact met ons op

043-350 35 80