Placeholder
Nieuwbouwportefeuille uitgebreid met 96 appartementen

Daelmans Vastgoed koopt nieuwbouw- complex in Haarlem.

Daelmans Vastgoed koopt fraai nieuwbouwcomplex aan in Haarlem.

Daelmans Vastgoed heeft onlangs haar nieuwbouwportefeuille uitgebreid met 96 appartementen in het project Vijverpark in Haarlem. De appartementen werden aangekocht van Ontwikkelcombinatie 023, deze bestaat uit AM, BPD en Slokker Vastgoed. De heer D. Van den Top van Topic Vastgoed is betrokken geweest bij de aankoop. De 96 appartementen worden gerealiseerd door Slokker Bouwgroep vestiging Huizen en liggen verdeeld over drie gebouwen. Van de 96 appartementen zijn 35 appartementen bestemd voor sociale huur verspreid over drie blokken. 

De aangekochte appartementen variëren in grootte van 55 tot 125 m2. De woningen hebben een riant terras op het zuiden en beschikken over een overdekte parkeerplaats. Ook zijn er types die beschikking hebben over een directe eigen ingang. Uiteraard voldoen de appartementen aan de norm op het gebied van duurzaamheid, zo wordt er gebruik gemaakt van een warmtepomp. Door het gebruik van verschillende gevelvormen sluit men aan op een levendig straatbeeld met diverse woonfuncties.

Door deze aankoop hoopt Daelmans Vastgoed een steentje bij te dragen aan het nijpende tekort aan betaalbare huurwoningen in het Randstedelijk gebied. Middels deze mooie uitbreiding in Haarlem vergroot en verjongt Daelmans haar portefeuille in een economisch sterk deel van Nederland.
 

Heeft u vragen na aanleiding van dit nieuws

Wij horen het graag van u.

Neem contact met ons op

043-350 35 80