Daelmans is als familiebedrijf sinds 1982 actief in vastgoed. Met zo’n 3000 eenheden in Nederland, voornamelijk residentieel vastgoed, zijn we één van de grotere particuliere beleggers. Als familiebedrijf zijn we slagvaardig en persoonlijk geëngageerd: respect voor gebouwen, woningen, huurders en relaties staat bij ons centraal. Alle disciplines die nodig zijn voor het beheer en de uitbreiding van onze portefeuille, hebben we in eigen huis. Van aan- en verkoop tot administratie en technisch beheer.

Nieuws

Daelmans Vastgoed koopt 118 woningen

Het betreft 81 eengezins- woningen in Zoetermeer en 37 appartementen in Zwolle.

Lees meer >

Havenkwartier in Rotterdam

Daelmans Vastgoed investeert in Havenkwartier Katendrecht

Lees meer >

Van energielabel F/G naar A/A+

Daelmans Vastgoed voert verduurzaming uit aan appartementencomplexen in Gouda

Lees meer >

 

Bekijk eerdere berichten...

 
 

Voor onze huurders

Download onze huurdersbrochure of login

Voor onze makelaars

Neem contact op of login

Verkoop

Bent u geïnteresseerd in het aankopen van uw huurwoning, neem dan contact op met: 
investment@daelmans.nl of (043) 350 3580

Acquisitie

Wilt u een beleggingsobject of -project aanbieden? Neemt u contact op met: benmenken@daelmans.nl of jeroengorissen@daelmans.nl

 

Route en parkeren

Autosnelweg A2/E25

Op de A2 richting Maastricht afslag 53+54 nemen en vervolgens afslag 53 volgen. Dus niet rechtdoor naar het verkeerslicht rijden, maar de bocht naar rechts volgen.
Na het passeren van het tankstation (rechts) en het eerste verkeerslicht, komt u op de Noorderbrug. U neemt de eerste afslag rechts met aanduiding: 22100 - 22150 (centrum). Bij het stoplicht rijdt u rechtdoor tot aan de eerste T-splitsing (verkeerslicht). Bij het volgen van de weg arriveert u bij de tweede T-splitsing, hier slaat u opnieuw links af.

U rijdt onder het viaduct door richting het centrum van Maastricht. U volgt de weg. Bij het tweede verkeerslicht houdt u linkerbaan aan. U passeert 't Bassin aan de rechterzijde. 
Bij het volgende verkeerslicht rechts (haakse bocht maken) afslaan en dus niet rechts / rechtdoor aanhouden. U parkeert in Q-parkgarage Bassin 

Loop vanuit de hoofdingang naar links. Na ongeveer 350 m kruist u de Boschstraat. Sla linksaf. U vindt Daelmans Vastgoed op nummer 83a.

Opmerking

Wij adviseren u om gebruik te maken van de parkeergarage, aangezien Daelmans Vastgoed is gevestigd in het historische centrum van Maastricht met autovrije zones. Na het bezoek kunt u een uitrijkaart van de garage ontvangen.

Voor navigatiesystemen

Navigeer naar de kruising “Maasboulevard” met “Maastrichtergrachtstraat”. Zo komt u bij de ingang van de parkeergarage uit.