Vacature: Projectleider Huur en Beheer

Heb jij een passie voor vastgoed, financiën en verhuur? Dan hebben wij een superleuke job voor jou!  

Nieuws 1

Daelmans Vastgoed uit Maastricht is één van de grotere particuliere vastgoedbeleggers in ons land. Wij zijn slagvaardig, eigenzinnig én persoonlijk. En dat zijn we al sinds 1982! Samen met al onze medewerkers staan we klaar voor onze huurders, zorgen we voor onze gebouwen en onderhouden we goede contacten met onze relaties. Zet jij net als wij graag een stapje extra? Kunnen we rekenen op jouw enthousiasme en ambitie? Dan is dit de geknipte functie voor jou!

Projectleider Huur en Beheer (m/v) FT

Wat ga je doen:

Je werkt in teamverband. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van vastgoedprojecten daar waar het huurderszaken betreft. Verder adviseer je het management over de ontwikkelingen van deze projecten. Je stelt samen met je collega’s diverse rapportages op en zorgt voor gedegen analyses. Je neemt deel aan verschillende werkgroepen en maakt verbetervoorstellen op het gebied van efficiency en werkprocessen.

Wij zoeken:

  • een enthousiaste all-rounder met minimaal een afgeronde hbo-opleiding en twee jaar werkervaring
  • een klantgerichte teamplayer met een kritische inslag die affiniteit heeft met financiële vraagstukken. Van belang is een uitstekende kennis van het MS Office pakket

Wij bieden:

  • een prettige werkplek op ons kantoor in hartje Maastricht
  • vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • uitstekende marktconforme arbeidsvoorwaarden

Hebben we jouw interesse? Reageer dan gelijk. Wij kijken uit naar jouw reactie!