Vacature Projectleider Technische Dienst

Vacature is ingevuld

Ben jij die enthousiaste en ambitieuze teamplayer die in staat is onze organisatie naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Daelmans Vastgoed. Een familiebedrijf dat sinds 1982 actief is in residentieel vastgoed. Wij zijn één van de grotere particuliere beleggers van dit land en zijn gevestigd in het centrum van Maastricht. We zijn slagvaardig, eigenzinnig en persoonlijk betrokken. Respect voor onze huurders, gebouwen en onze relaties is een groot goed. Vanwege verdere groei van de organisatie zijn we op zoek naar een

Projectleider Technische Dienst (fulltime)

Wat ga je doen?

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor alle technische aspecten van onze woningportefeuille op het gebied van verhuurde en leegstaande objecten. Dit betekent onder meer dat je verbouwingen en renovaties in gang zet. In dat kader heb je nauw contact met aannemers en huurders. Intern overleg je met de afdelingen Commercie en Huur & Beheer. Je beoordeelt offertes, begeleidt de bouw, rapporteert en adviseert richting het management omtrent de ontwikkelingen van deze projecten. Samen met jouw collega’s stel je diverse rapportages op en draag je mede zorg voor analyse. Aangezien jouw input van belang is neem je actief deel aan werkgroepen en doe je voorstellen op het gebied van efficiency en werkprocessen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en bevlogen allrounder met een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Vastgoed Management. Daarnaast beschik je bij voorkeur over minimaal één jaar werkervaring. Je bent te omschrijven als een klantgerichte teamplayer met een kritische inslag die affiniteit heeft met bouwkundige en commerciële vraagstukken. Van belang is een uitstekende kennis van het Microsoft Office pakket met als specialisme Excel.

Wat bieden wij?

Binnen Daelmans Vastgoed krijg je de kans om je als (young) professional te ontwikkelen, mee te denken en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze organisatie. We gaan op een open en informele manier met elkaar om. Werken bij Daelmans Vastgoed betekent werken bij een bedrijf met ambitie en passie. Uiteraard wordt een prima salaris en pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

Interesse?

Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie naar m.jadoul@selexxyz.nl Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Bart Daelmans via telefoonnummer 043 – 3503580.