Vacature is ingevuld

Deze fulltime vacature is ingevuld

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer om onze organisatie te versterken.

 

Financieel Administratief Medewerker

Wat ga je doen:

Je verzorgt de debiteuren- , crediteurenadministratie met betrekking tot ons vastgoed. Je verwerkt de bankmutaties stelt de afrekeningen op van service- en stookkosten. Je bent medeverantwoordelijk voor het beheer van onze vastgoedprojecten op het gebied van huurderszaken. Je bent het aanspreekpunt voor onze huurders. Je fungeert als vraagbaak en je denkt in échte oplossingen. Je bent kritisch op het gebied van efficiency en werkprocessen.

 Wij zoeken:

  • Een enthousiaste en zelfstandige alleskunner met een afgeronde opleiding in een financiële richting op MBO-4 niveau of HBO.  Je beschikt over minimaal 1 jaar werkervaring.
  • Een stressbestendige en accurate medewerker met een hands-on mentaliteit.
  • Een klant- en oplossingsgerichte teamplayer die affiniteit heeft met financiële vraagstukken. Je bent communicatief zeer vaardig en je hebt een aantoonbaar cijfermatig inzicht. Goede kennis van het MS Office pakket is van belang en ervaring met Empire (ons ERP pakket) is een pré.

 Wij bieden:

  • Een prettige werksfeer met ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
  • Marktconform salaris;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 Over Ons:

Wij zijn Daelmans Vastgoed. Een familiebedrijf dat sinds 1982 actief is in vastgoed. Wij zijn één van de grotere particuliere beleggers van dit land. We zijn slagvaardig, eigenzinnig en persoonlijk geëngageerd. Respect voor onze huurders, gebouwen en onze relaties is een groot goed.

Interesse?

Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie naar m.jadoul@selexxyz.nl Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Bart Daelmans via telefoonnummer 043 – 3503580.