Dreamjob filled!

Deze 'dreamjob' is ingevuld. Maar.... voor de de juiste persoon is er àltijd plek!

Wie zijn wij?

Daelmans Vastgoed is een familiebedrijf dat al vanaf 1982 actief is in vastgoed. Met zo’n 3.000 woningen in Nederland, België en Duitsland zijn we één van de grotere particuliere beleggers van dit land. Je vindt ons in het centrum van Maastricht. We zijn slagvaardig, eigenzinnig en persoonlijk betrokken. Daelmans maakt op dit moment een enorme groei door. 

Wie zoeken wij?

Jou. Als je tenminste een hbo-diploma (bijvoorbeeld richting Vastgoed Management) op zak hebt, enthousiast bent en als vastgoed jouw passie is. Werkervaring is meegenomen, maar absoluut geen must. Je bent een echte teamplayer. Je zet graag je tanden in bouwkundige en commerciële issues. Het Office-pakket en vooral Excel ken je als je broekzak. Sta je te popelen om te beginnen en wil je niets liever dan straks doorgroeien binnen ons bedrijf? Dan ben jij onze kandidaat.

Wie is er ook welkom:

Ook is er ruimte voor stagaires. Ben je op zoek naar een leuke werkstage of heb je zelf een project dat je wil afronden binnen onze organisatie: Solliciteer snel!

Wat bieden wij?

Je krijgt de kans om je als young professional te ontwikkelen, mee te denken en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Je werkt in een informele en goede sfeer. Alles wat we doen, doen we met ambitie en passie. Ben je al overtuigd?

Laat ons dan meteen weten wie jij bent en wat je beweegt.

Stuur je open sollicitatie naar bartdaelmans@daelmans.nl.