Daelmans vervangt CV installaties

Daelmans Vastgoed vervangt cv-ketels van AGPO Ferolli

Aandacht voor veiligheid

Onlangs besteedde diverse media, waaronder consumentenprogramma Kassa, aandacht aan cv-ketels van het merk AGPO Ferroli. Hierdoor is discussie ontstaan over de veiligheid hiervan. Daelmans Vastgoed wacht de uitkomst van deze discussie niet af en vervangt cv-ketels van AGPO Ferroli.

CV-ketels op korte termijn vervangen

‘De veiligheid van onze huurders staat voorop,’ vertelt Maurice Lemmens ‘Daarom laten we cv-ketels van AGPO Ferroli de komende maanden vervangen. We hebben die periode nodig omdat het  cv-ketels betreft, die op diverse projecten op verschillende locaties gelegen zijn.’ Het gaat uitsluitend om ketels van de volgende vier typen: Econpact, Megadens, Ultima en Megalux.

Volgens het onderzoek van Kassa zouden deze type cv-ketels van AGPO Ferroli mogelijk tot brandgevaar leiden. De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA), de inspectie die toeziet op de veiligheid van consumentenproducten, zegt hiervoor echter geen aanwijzingen te hebben. Maurice Lemmens: ‘Onze installateurs hebben de cv-ketels altijd goed en volgens de richtlijnen onderhouden. Toch nemen we met het vervangen van de ketels het zekere voor onzekere.’