Een teamplayer gevonden!

Deze functie is ingevuld door een nieuwe collega!

Assistent Commercie M/V (fulltime)

Wat ga je doen:

Je bent de interne spil voor de afdeling commercie, de rots in de branding. Je ondersteunt en neemt niet alleen proactief taken over van het commerciële team, je werkt vooral sámen. Je bent verantwoordelijk voor het verloop van de interne workflow en je neemt hierover een kritisch, onderbouwd standpunt in.  

De focus ligt op het ondersteunen van de commerciële afdeling. Je treedt op als hét aanspreekpunt voor onze externe relaties zoals makelaars, kopers en notarissen. Ook ben je in staat hierin een regisserende rol te nemen, evaluatie hoort hier natuurlijk ook bij. Je bent niet alleen een deelnemer, maar je hebt ook een actieve rol bij het intern commercieel overleg. Je stelt jezelf continu de vraag: Hoe kunnen we onszelf verbeteren? Verder zorg je voor markt- en verkoopanalyses. Kortom je bent een echte aanpakker.

Jouw ultieme doel: de commerciële afdeling naar een hoger niveau tillen.

Wij zoeken:

  • Een enthousiaste allrounder met een minimaal afgeronde HBO opleiding. Je beschikt over 2 tot 3 jaar werkervaring bij voorkeur in het vastgoed.
  • Je denkt in mogelijkheden en kansen en je hebt een flexibele instelling.
  • Je bent collegiaal, sociaal en communicatief vaardig. Natuurlijk beschik je over een gezonde dosis humor.
  • Je bent stressbestendig en weet te relativeren wanneer dat nodig is.
  • Uitstekende kennis van het MS Office pakket is van essentieel belang.

Wij bieden:

  • Een prettige werksfeer met ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
  • Een omgeving waarbij verbetering en vooruitgang centraal staan.
  • Marktconform salaris.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Ons:

Wij zijn Daelmans Vastgoed. Een familiebedrijf dat sinds 1982 actief is in vastgoed. Wij zijn één van de grotere particuliere beleggers van dit land. We zijn slagvaardig, eigenzinnig en persoonlijk geëngageerd. Respect voor onze huurders, gebouwen en onze relaties is een groot goed. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatie naar m.jadoul@selexxyz.nlof reageer via onderstaande link. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Bart Daelmans via telefoonnummer 043 - 3503580.