Brochure downloaden

U huurt een woning van Daelmans Vastgoed. Daarmee bent u verzekerd van een goede woonruimte. Als verhuurder doen wij echter méér. Wij spannen ons ook in om een optimale relatie met u als huurder te onderhouden. In een goed en open contact, over en weer.

De spelregels voor onderhoud
Elke woning behoeft onderhoud - en uiteraard ook de uwe. In onze brochure ‘Onderhoud’ vindt u alle spelregels over dit onderwerp. Er staat helder in omschreven welke zaken wij voor onze rekening nemen, maar ook waar u zelf voor zorg dient te dragen. Met andere woorden, het onderhoud doen wij samen - met u!

Zelf veranderingen aanbrengen (Klusrecht)
Aan de binnenzijde van uw gehuurde woning mag u in overleg veranderingen en toevoegingen aanbrengen. Als Daelmans Vastgoed u toestemming verleent, zullen wij aangeven of deze veranderingen en toevoegingen aan het einde van de huurovereenkomst weer ongedaan moeten worden gemaakt. Het onderhoud van de zelf aangebrachte veranderingen is uiteraard voor uw eigen rekening.

Klik hier om de brochure ‘Wegwijzer Huurders’ te downloaden waarin u informatie vindt over het onderhoud en het klusrecht met betrekking tot uw woning.